Diensten

ACCOUNTANCY MET FOCUS OP DIGITALISERING

Bij Fiscocount stellen wij ons tot doel om u zoveel mogelijk van uw financiële taken te ontzorgen zodat u zich volop op uw core business kan focussen.

FISCALITEIT

Fiscocount is naast het opvolgen van de boekhouding ook specialist in fiscaliteit voor KMO’s. Daarnaast kan u ook bij ons terecht met al uw fiscale vragen en uitdagingen, wij hebben hiervoor de juiste specialisten onder één dak.

SUCCESSIE- EN VERMOGENSPLANNING

De successierechten zijn bijzonder hoog in België. Fiscocount staat u graag bij in het optimaliseren van uw successieplanning. We beschikken intern over de nodige knowhow. Daarnaast kunnen we rekenen op een hecht netwerk van gespecialiseerde juristen, notarissen en advocaten.

GRENSFISCALITEIT

Door onze ligging aan de Nederlandse grens, hebben wij ook accountants ter beschikking die grensfiscaliteit optimaliseren.

HART VOOR STARTERS

Wenst u de sprong te wagen naar een eigen zaak? Weet u niet te kiezen tussen een eenmanszaak en een vennootschap? Wij staan u met raad en daad bij! Ons kantoor is ook erkend als regiosecretariaat van het NSZ (Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen).

FINANCIËLE COACHING

We begeleiden u bij het bepalen van een juiste financiële structuur en onderhandelen voor u met financiële instellingen. We maken een uitgebreide analyse van uw zaak en maximaliseren uw potentiële waarde of subsidiëring.